Natisni

Opis

Proizvajalec / Znamka: Foscam
Model : fi9816p
Garancija: Da
Zaloga: DA
Glavni opis: Notranja vrtljiva, dvosmerno zvočna ip kamera resolucije 720p.
Spletna stran : http://www.foscam.si
Podrobnejši opis: IP kamera Foscam FI9816P je kvalitetna videonadzorna kamera, ki je enostavna za instalacijo. Navdušila vas bo z enostavnostjo, funkcionalnostjo ter kvaliteto in ostrino sliko. Nadzorna kamera FI9816P je namenjena za notranjo uporabo. Kamera je vrtljiva in ji je omogočeno daljinsko vodenje - premikanje za 350 stopinj vodoravno in 90 stopinj navpično.

Deluje lahko preko brezžičnega Wi-Fi omrežja ali preko LAN kabla. Kamera deluje tudi preko P2P protokola, kar ji omogoča lažjo povezljivost kamere v internet in spremljanje dogajanja od kjerkoli brez dodatnih nastavitev na omrežju in brez nastavljanja požarnega zidu.

Povezava kamere v domače brezžično omrežje je enostavna ( v samo treh(3) korakih, zato je kamera primerna tudi za neizkušene uporabnike. Po namestitvenem postopku lahko dogajanje spremljate z uporabo aplikacije Foscam Cloud (ali Foscam Viewer) na Androd ali IoS pametnem telefonu, ali na osebnem računalniku preko spletnega brskalnika (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome ipd.).

Kamero Foscam FI9816P lahko nastavite tako, da vas v primeru zaznave gibanja v prostoru opozori z alarmom – s sporočilom v aplikaciji Foscam Cloud, (na pametni telefon) ali z elektronskim sporočilom na prednastavljene elektronske naslove.

Kamera je skladna s standardom Onvif, kar ji omogoča kompatibilnost z večino ostale IP varnostne opreme (moderni alarmni sistemi, Netic Home, programi za spremljanje več kamer ipd.). Lahko jo povežete tudi z NVR snemalnikom (Foscam FN3104H, FN3109H ...) in tako poskrbite za centralno snemanje in nadzor več kamer hkrati.Spominska reža v kameri omogoča snemanje posnetkov tudi na Micro SD kartico (podpira Micro SD do 32Gb).

Informacije in kontakti

Tip ponudnika: Podjetje, s.p., društvo
Tip ponudbe: Prodam
Stanje izdelka: Novo
Cena v EUR: 84,60
Ime / priimek / podjetje: Ivan Hajnže s.p.
Telefon: 040743333
Skype kontakt: hajnze
Država: Slovenia
Spletna stran: http://www.foscam.si
E - mail naslov: Pošljite sporočilo

KONTAKT - OBRAZEC ZA E - SPOROČILA (Za registrirane in prijavljene člane)!
Foscam FI9816P notranja vrtljiva IP kamera 1MP, 72Foscam FI9816P notranja vrtljiva IP kamera 1MP, 72Foscam FI9816P notranja vrtljiva IP kamera 1MP, 72Foscam FI9816P notranja vrtljiva IP kamera 1MP, 72Foscam FI9816P notranja vrtljiva IP kamera 1MP, 72Foscam FI9816P notranja vrtljiva IP kamera 1MP, 72

reklamnik.si - Oglasi

Brezplačno za privatne osebe

Po ceniku za pravne osebe

10 točk brezplačno za podjetje

Mali oglasi in pasice

Grafični in video oglasi

Družabna stena za objave

3 tipi uporabniških profilov

Oglasna obvestila

extreme 160 - 1

Promo oglasi

Pravkar z nami

Na strani je 82 gostov in 0 članov.

Obisk

Ogledov danes 7612

Locations of Site Visitors

Na vrh